Weerbericht:
In de nacht en ochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Verhit conflict op camping Hoek

Toegevoegd: 22-07-2013, 22.25 uur - Update: 10-01-2014, 16.10 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op vakantiepark Marina Beach aan de Middenweg in Hoek is een conflict bij de receptie vanavond enigszins uit de hand gelopen. Mede vanwege de hitte schaalden de hulpdiensten het incident op naar GRIP1, de lichtste vorm van opschaling bij rampen.

Volgens de politie ging het conflict over de verdeling van het aantal beschikbare plaatsen op het park. Volgens het park was er sprake van miscommunicatie. De emoties van de wachtenden bij de receptie liepen hoog op toen het er op leek dat er onvoldoende plaatsen waren en dat er sprake was van een overboeking. Volgens het park blijkt dat uiteindelijk wel mee te vallen, maar liep de situatie in de tussentijd zo uit de hand dat de hulp van de politie nodig was.

Bij de receptie sneuvelde een ruit. Berichten over een mishandelde parkmedewerker kan de politie niet bevestigen. Eén van de wachtende gasten was suikerpatiënt en vanwege de hitte leek zijn insuline niet goed meer te zijn. Een officier van dienst geneeskundig heeft zich over deze gast ontfermd en het park heeft hem voorrang gegeven bij het toekennen van een plaats. Er zou niemand zijn aangehouden.
 
Op het park ontstond, mede door de zichtbare inzet van de hulpdiensten, nog wat extra commotie. De brandweer was namelijk ook ter plekke gekomen om een commandocontainer en een verbindings-/commandowagen te brengen. Deze werden bij de ingang van het park geparkeerd, naast enkele politiewagens en dienstvoertuigen van de brandweer en de geneeskundige hulpverlening.
 
Het park heeft laten weten dat er waarschijnlijk voor iedereen plek is, maar dat er eerst nog een extra inventarisatie nodig is. Door de drukte was de receptie klaarblijkelijk het overzicht over de beschikbare plaatsen kwijtgeraakt. Inmiddels zijn diverse wachtende gasten in een centrumgebouw voorzien van eten en drinken. Het park heeft daar zelf zorg voor gedragen.

Rond 23.45 uur meldde de politie dat er inmiddels voor iedereen onderdak was gevonden op de camping. De hulpdiensten hebben het incident daarom weer afgeschaald.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (25-7-2013 om 16:55)
Antwoord op Michelle: als je je goeie gelduitgeeft aan een vakantie,verwacht je daar toch e.e.a.voor en niet dat je geflest wordt. Ik ben op het Elfenmeer geweest en dat leek wel een vuilnisbelt.
Jeffrey (25-7-2013 om 16:13)
Ook wij hebben hier gezeten, over de accomodatie niets te zeuren, maar wel over de beloofde kinderanimatie, ze hadden hier een konijn rond het park lopen, leuk voor de kinderen, maar dit konijn stonk naar de alcohol en lag later op de ochtend in zijn auto zijn roest uit te slapen. Schande!!!!
K (25-7-2013 om 13:06)
Oostappen ik ben die zeeuw die je van je camping trapte omdat hij klaagde over geen wc papier,wees blij idioot dat het een raampje is dat sneuvelt als ik langskom sneuvelt er veel meer. woon in hoek dus buurman maak je borst maar nat. zoals jij te werk gaat maak je vijanden crimineel
Michelle (24-7-2013 om 19:14)
Wanneer ik al die reacties lees vraag ik me"af: "Wat doen jullie daar dan?
Sjors (24-7-2013 om 15:07)
Het is te merken dat de gehele randstad weer naar Zeeland is gekomen om hier hun burenruzies verder voort te zetten. Snap niet dat je er zo'n lol aan hebt om hele dagen in een caravan/tent/chalet je eigen vreten te moeten koken en ruzie met de buren wilt hebben, geef mij maar een luxe hotel
K (24-7-2013 om 14:47)
Haha oostappen group ook hier in zeeland alleen negatief nieuws, ik heb weleens in brabant op camping van deze eigenaar gestaan en als je klaagt over geen papier op de wc kun je je spullen pakken het zijn in mijn ogen een stelletje honden jammer de braakman was mooi, nu naar de kloten.
Cookie-instellingen beheren