Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (17) werd neergestoken

Toegevoegd: 24-07-2013, 12.57 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De gewonde die dinsdagavond in Terneuzen werd aangetroffen is neergestoken. Dat heeft de politie bevestigd.

Rond 22.40 uur werd nabij een bouwlocatie aan de Axelsestraat een gewonde aangetroffen. Hij had flink wat bloed verloren en moest met spoed per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.


Volgens de politie waren agenten net onderweg naar het slachtoffer toen zich op het bureau drie personen melden. Deze jongemannen van 17, 18 en 21 jaar oud meldden betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij. Het bleek te gaan om een ruzie op de Axelsestraat, de locatie waar de agenten dus net naar op weg waren.

Op straat werd een 17-jarige Terneuzenaar aangetroffen met enkele steekwonden. De jongen is afgelopen nacht geopereerd en verkeert volgens de politie buiten levensgevaar.

De politie heeft het trio dat zich op het bureau meldde opgepakt. Ter plaatse hield de politie ook nog twee verdachten van 13 en 18 jaar aan. Zij worden, evenals de overige drie verdachten, verdacht van betrokkenheid bij het incident. Het vijftal is voor verhoor ingesloten in het cellencomplex van de politie.

Over de aanleiding voor de ruzie is nog niets bekend. Twee groepen hadden om nog onbekende oorzaak op straat ruzie gekregen, waarbij een vechtpartij was ontstaan.

Zie ook:
Onderzoek na vondst gewonde (24-07-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (25-7-2013 om 10:31)
Hier in de bomenbuurt in Terneuzen wonen helaas wat asociale mensen. Domme gasten met macho gedrag. Dag en nacht lopen schreeuwen, lawaai maken met scooters en auto's, toeteren, bij elkaar hangen op straat... Gelukkig hebben we ontzettende goede politie in Terneuzen, daar heb je echt wat aan!!
Idrissz (25-7-2013 om 02:14)
Zielig zoiets. Kan het niet oplossen met normaal praten gaan ze neersteken dit is zo schandalig..
Adrie. (25-7-2013 om 00:47)
Nu was het op de axelsestraat maar als het 50 meter verder was geweest dan was het in de bomen buurt en zo een stuk duidelijker want daar zitten ze om 24 uur nog gewoon buiten met de kinderen dus daar is niks vreemd aan want deze mensen leven snachts en de ouders zijn blij dat ze er even vanaf zijn
Jos (24-7-2013 om 20:44)
Wat loopt een snotneus van 13 jaar tegen 11 uur 's avonds nog buiten te doen?
Terneuzenaar (24-7-2013 om 14:50)
Een persoon neersteken kan echt niet hoor maar een 13 jarige persoon rond die tijd buiten had allang binnen moeten zijn ook al is het vakantie maar als je ruzie hebt praat het uit iemand neersteken lost niks op maakt het alleen maar erger ik wens de slachtoffer heel erg veel beterschap toe
Volvo (24-7-2013 om 14:21)
Ruzie en dan maar gelijk messen trekken .nog even en iedereen loopt met een pistool rond.zwaar straffen die gast(en) die zoiets doen
Cookie-instellingen beheren