Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger omgekomen bij ongeluk

Toegevoegd: 24-07-2013, 16.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding in Vlissingen is woensdagmiddag een 79-jarige fietser uit Vlissingen om het leven gekomen.


Rond 13:55 uur ontstond door nog onbekende oorzaak op de kruising President Rooseveltlaan - Vredehoflaan een aanrijding tussen de fietser en een 23-jarige automobilist uit Koudekerke. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen maar het slachtoffer, de fietser, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Verkeersongevalanalisten hebben een sporenonderzoek ingesteld. Vanwege dit onderzoek is een flink stuk van de President Rooseveltlaan afgesloten voor het verkeer. Er zijn linten gespannen en ook zijn schermen gezet.

De nabestaanden van het slachtoffer zijn vanmiddag door agenten op de hoogte gebracht van het fatale ongeval.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Snelheidslimiet (27-7-2013 om 06:47)
Dergelijke "ongelukken" moeten gewoon behandeld worden als doodslag/moord. maar ja, daar krijg je in dit land vast ook maar een taakstrafje voor.
Anoniem (26-7-2013 om 20:21)
Inderdaad Jan er waren genoeg ooggetuigen en ja die jongen had te hard gereden. Het is al erg genoeg dat dit heeft moeten gebeuren. Sterkte voor de familie en andere betrokkene.
K (26-7-2013 om 12:25)
Waarom wordt er atijd gelijk geroepen dat een automobilist veel te hard rijdt bij een ongeluk,ik ervaar vaak iets anders, wil niet zeggen dat het zo is hier,maar bejaarden die gewoon maar oversteken en denken dat het verkeer wel op hun wacht en ook al reed hij te hard niemand wil dit
Jerome (26-7-2013 om 12:04)
Veel sterkte aan de nabestaanden heeft de bestuurder te hard gereden ? ik weet het niet want ik ben net zoals de meesten die reageren geen politieagent en als we die hun werk laten doen komt de waarheid van zelf boven en dan kunnen we als nog (ver)oordelen .
Patty (26-7-2013 om 09:37)
De bestuurder heeft waarschijnlijk te hard gereden, maar wat er ook vaak gebeurt op die plek dat mensen daar te pas en te onpas oversteken niet gebruikmakend van de zebrapad. Omdat ik dit weet rij ik op dat stuk ong. 30 dan kun je altijd nog remmen.
Eve65 (25-7-2013 om 19:18)
Mooi, Jan, Frank en Carry: duidelijke taal over wat iedereen vermoedt maar wat dan niet gezegd "mag" worden omdat het anders misschien wel eens vervelend zou kunnen zijn t.o.v. de bestuurder, of Zeeuwse bekrompenheid of zo. Ik reageer nooit ergens op maar dit vind ik erg genoeg om het wel te doen.
Cookie-instellingen beheren