Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Vrouw Hulst bracht letsel zelf toe

Toegevoegd: 25-07-2013, 17.34 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De gewonde vrouw die vanochtend in Hulst werd aangetroffen heeft haar letsel zichzelf toegebracht. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


De vrouw werd rond 09.10 uur aangetroffen in een twee-onder-een-kapwoning aan de Stijn Struvelstraat. Volgens de politie bleken haar verwondingen verdacht en daarom startte de politie een onderzoek. Technisch rechercheurs in witte pakken deden in de woning onderzoek. Ook werd een stuk van de straat afgezet.

De enige persoon die op het moment van aantreffen in de woning aanwezig was, was de medebewoner. Omdat niet duidelijk was wat er zich precies heeft afgespeeld en hoe de vrouw aan de verwondingen was gekomen, werd deze 66-jarige man aangehouden.

Rond 17.30 uur meldde de politie dat uit het politieonderzoek en het medische onderzoek vanmiddag is gebleken dat de vrouw zichzelf de verwondingen heeft toegebracht. De 66-jarige man, haar echtgenoot, heeft dus in het hele voorval geen rol gehad. Hij wordt vrijgelaten en kan naar huis terugkeren.

De vrouw krijgt verdere medische zorg.

Zie ook:
- Vrouw gewond, man aangehouden (25-07-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onno Hillebregt (26-7-2013 om 12:32)
Hoe wanhopig kan een mens zijn om zoiets te doen. Veel sterkte met de medische èn psychische zorg, al zal ze dit wel niet lezen.
Mare (25-7-2013 om 19:00)
lees nog geen reakties met steunbetuiging voor die man maar oo wee!!als hij verdacht is dan koken de rapen gaar..wens hem veel sterkte want voor hetzelfde geld was hij al bij voorbaat een moordenaar genoemd of wat dan ook..hoop dat mevr de nodige hulp krijgt want ze zal dit hard nodig hebben
Cerebrus (25-7-2013 om 18:25)
Hoorde het zojuist van m'n vriendin, die deze mensen goed kent. De vrouw is nogal verward, om het zacht uit te drukken. Wat moet dat vreselijk zijn voor die man. Ik wens hem (en haar, voor wat het waard is) veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren