Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Diverse auto's weggenomen in de provincie

Toegevoegd: 20-03-2006, 00.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Het afgelopen weekend zijn diverse auto's gestolen. Een deel van de diefstallen vond plaats na of tijdens een woninginbraak. De laatste tijd worden vaker auto's gestolen tijdens woninginbraken. De diefstallen vinden voornamelijk plaats op Walcheren en Noord-Beveland.

In Domburg werd tussen zaterdagavond tien uur en zondagochtend negen uur ingebroken in een woning aan de Zandplaat. Uit de woning werden waardepapieren weggenomen. Ook de grijze BMW 325i met een waarde van tienduizenden euro's werd weggenomen. De auto had het Duitse kenteken WMB130.

Tussen half drie en half zes werd in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in een woning aan de Hogeweg in Yerseke. Uit de woning zijn waardepapieren weggenomen. Ook werd beeldapparatuur en fotoapparatuur meegenomen. De waarde van deze zaken is in totaal honderden euro's. De personenauto die bij de woning geparkeerd stond werd eveneens weggenomen. Het gaat om een grijze Peugeot 307 met het kenteken 78-PZ-FP. Van de auto is geen waarde bekend.

In Brouwershaven werd in de nacht van zaterdag op zondag een soortgelijke inbraak met diefstal gepleegd. Tussen twee en zes werd daar ingebroken in een woning aan de Asterias. Uit de woning werden waardepapieren meegenomen. Ook werd fotoapparatuur en videoapparatuur gestolen. Ook bij deze inbraak werd de auto meegenomen. Het gaat om een grijze Mercedes E320 met het Duitse kenteken DUAO6295. De toegang tot de woning werd geforceerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren