Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Overlast door noodweer valt mee

Toegevoegd: 27-07-2013, 11.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De overlast als gevolg van het korte maar hevige noodweer vanochtend boven Zeeland lijkt beperkt te zijn gebleven.
 
Vanochtend trokken vanaf 09.00 uur flinke regen- en onweersbuien over het zuiden van het land. Ook in Zeeland kwam behoorlijk wat hemelwater naar beneden.
Met name in Zeeuws-Vlaanderen lijken de buien voor wat wateroverlast gezorgd te hebben. De brandweer hoefde echter vrijwel nergens in actie te komen.


Het noodweer was al door meteorologen aangekondigd. Het KNMI kondigde zelfs een waarschuwing voor extreem weer af. De politie waarschuwde watersporters om bijtijds het water af te gaan. Op de stranden werd de rode vlag gehangen: verboden te zwemmen. Op het strand van Vrouwenpolder moest een beachvolleybaltoernooi tijdelijk worden stilgelegd.

De zwaarste buien hebben de provincie inmiddels verlaten. Ook vannacht trekken echter weer onweersbuien over het land. Zondag klaar het op en wordt het vanuit het westen uit droog.

Zie ook:
- Waarschuwing vanwege fikse buien (27-07-2013)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (27-7-2013 om 21:48)
Het viel qua wind mee, ik gleed anders toch echt weg met 25 ton. dus genoeg water viel er wel.
Wolf (27-7-2013 om 14:15)
Wil je de foto s van de bosjesweg sluiskil eens zien dan pas zeggen dat het meeviel
Loes (27-7-2013 om 12:06)
Er komt nog wel wat aan. vergis je niet!
Cookie-instellingen beheren