Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 22 km

Overvallen man had wietdrogerij

Toegevoegd: 27-07-2013, 13.53 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdagnacht een overval gepleegd op een woning naar waar later bleek een wietdrogerij was gehuisvest.


Buurtbewoners van de Havendijkstraat die wakker werden van lawaai alarmeerden de politie. Ter plekke bleek een woning te zijn overvallen. Een 28-jarige man werd gewond en in verwarde toestand aangetroffen in de bewuste woning.

De agenten merkten een sterke wietgeur op en een nader onderzoek leidde naar een wietdrogerij op de zolder van de woning. De bewoner is om die reden aangehouden en in verzekering gesteld. Hij is inmiddels weer vrij.

Van de overvallers is nog geen enkel spoor. Getuigen hebben een drietal gemaskerde mannen de woning uit zien rennen om vervolgens in een gereedstaande auto te stappen en snel weg te rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (29-7-2013 om 11:49)
Woongoed moet deze bewoner maar gelijk de huur opzeggen, de woningen worden tijdelijk als anti kraak verhuurd aan "starters" om verval van de buurt te voorkomen....... Blijkbaar maken "criminelen" hier misbruik van, beter verhuren aan iemand die het echt nodig heeft.
Division (29-7-2013 om 09:02)
Ach.. Niet zo erg. Laat boeven elkaar overvallen. Minder last voor de hard werkende.
Alexia (29-7-2013 om 00:37)
Hebben die overvallers toch nog iets goeds teweeg gebracht.
RFM (28-7-2013 om 00:20)
Dat krijg je van die illegaliteit, een hoop extra problemen. Overvallers beroven graag mensen die met dingen bezig zijn die verboden zijn omdat dat de kans verkleint dat ze naar de politie gaan.
Gerda (27-7-2013 om 20:07)
Vind ik niet erg. Beter een wietdrogerij overvallen dan (bejaarde) mensen en winkels.
Cookie-instellingen beheren