Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing in centrum van Hulst

Toegevoegd: 02-08-2013, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een eenzijdig ongeval in Hulst is vrijdagavond tenminste één persoon gewond geraakt. 

Het ongeval vond rond 19.10 uur plaats op de Gentestraat in het centrum van Hulst. Een automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen een geparkeerde auto aangereden. In eerste instantie werden er twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen. De helikopter is niet meer ingezet. 


Volgens omstanders heeft de politie één persoon aangehouden. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ex-Hulstenaar (3-8-2013 om 19:44)
Deze Belg stond ook niet op de Juiste Plaats om te parkeren. of uitrijden maakt niet uit. Het is een laad los plaats ! ! Hoop dat hij/zij ook een boete krijgt dan leren ze het misschien...
Anoniempje (3-8-2013 om 16:18)
Was zelf wel benieuwd, na zoveel sirene te horen en nog eens en nog eens toch gekeken op meldingen, en had na zoveel toch wel gedacht dat er heel wat aan de hand was, dit viel reuze mee, had ook gelijk iets van moet er zoveel uitrukken voor zoiets??
Edwin (3-8-2013 om 16:11)
Die traumaheli wordt tegenwoordig al opgeroepen voor een gekneusde oorlel
Ptje (3-8-2013 om 15:58)
Als er zo veel uitrukt betekent dat de gene die het heeft gemeld een slecht inschattingsvermogen heeft, of gewoon met paniek heeft gebeld.
Hennie (3-8-2013 om 15:46)
Dag belasting centjes. Betje overdreven toch. Natuurlijk als er iemand onwel is geworden maar dan nog..is een ambulance in eerste instantie niet voldoende?
Johnny (3-8-2013 om 14:13)
Ik vraag me bij zulke gevallen af; wie heeft dit gemeld en vooral HOE? met een nogal opgeblazen verhaal 112 gebeld?
Cookie-instellingen beheren