Weerbericht:
Bewolkt en regen, vanochtend van het zuiden uit droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing in centrum van Hulst

Toegevoegd: 02-08-2013, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een eenzijdig ongeval in Hulst is vrijdagavond tenminste één persoon gewond geraakt. 

Het ongeval vond rond 19.10 uur plaats op de Gentestraat in het centrum van Hulst. Een automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen een geparkeerde auto aangereden. In eerste instantie werden er twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen. De helikopter is niet meer ingezet. 


Volgens omstanders heeft de politie één persoon aangehouden. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nero (4-8-2013 om 10:39)
Omdat er alcohol in het spel is zou ik ook de kosten van de hulpdiensten op hem verhalen
Ronald (4-8-2013 om 10:17)
Bij de alarmcentrale hebben ze nog steeds geen glazen bol, als U er een heeft dan mag U hem aan hen uitlenen als U wilt. Die mensen volgen gewoon de procedure en beter een eenheid te veel dan te weinig, want dit kan mensenlevens kosten. Als melder moet je correcte gegevens aan de centralist geven.
Mario d k. (4-8-2013 om 09:45)
Sorry mss wat overdreven maar ik heb een gat in mijne kop van zo' n 5a6 centimeter zodat je men schedel kon bekijken en idd der zat een kind bij waar ik me direct zorgen over maakte, maar voor je iets neerpent laat je ff wat beter informeren en diene heli heb ik niet besteld. Sorry gr slachtoffer.
Ed (4-8-2013 om 00:37)
Toch wel te hard gereden als je de schade ziet je mag er 30 en dan deze schade of de andere auto er dan of wel niet mocht staan
Rembrandt (3-8-2013 om 21:02)
Vreemd,was niet glad of een ramkraak bij de Hema.
S (3-8-2013 om 20:18)
Schijnbaar was er een kind tegen de voorruit gevlogen vandaar de vele hulp...