Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning vol rook door brandje in openhaardhout

Toegevoegd: 20-03-2006, 00.59 uur
Door: Brandweer Goes [HVZeeland.nl]

GOES - Bij een brandje in een vrijstaande woning aan de Westwal in Goes ontstond zondagavond forse rookschade.

Voor de open haard in de woonkamer was, bij afwezigheid van de bewoners, een stapeltje openhaardhout in brand geraakt. Het hout lag opgeslagen voor de open haard. Mogelijk is het hout door langdurige aanstraling van het openhaardvuur opgewarmd, gaan smeulen en daarna in brand geraakt.

De brand werd ontdekt doordat voorbijgangers rook in de woning zagen staan. Nadat de brandweer met een tankautospuit en de autoladder ter plaatse kwam werd bij een verkenning door de woning de brandhaard snel ontdekt.

Het brandende materiaal werd in een emmer naar buiten gebracht en daar afgeblust zodat in de woning zelf geen waterschade ontstond. Vervolgens werden ramen en deuren open gezet om de woning te ventilieren.

De brandweer keerde na ongeveer een uur terug naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren