Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Bestuurder ongeval Hulst had gedronken

Toegevoegd: 03-08-2013, 20.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - De politie heeft vrijdagavond een 37-jarige man uit De Klinge (B) aangehouden voor het rijden onder invloed en het veroorzaken van een ongeval op de Gentsestraat in Hulst. 


De man reed die avond met zijn auto door het centrum van Hulst, samen met zijn vriendin, een vriend en zijn zoontje. Op een gegeven moment raakte hij de macht over het stuur kwijt en komt tot stilstand tegen een geparkeerde auto. De vriend raakte door het ongeval gewond aan zijn hoofd en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het werd al snel duidelijk dat de bestuurder had gedronken. Om die reden is hij voor verhoor meegenomen naar het bureau in Hulst. Een ademanalysetest wees uit dat hij bijna drie keer teveel alcohol heeft gedronken dan is toegestaan. Als gevolg hiervan is hij zijn rijbewijs voor enige tijd kwijt.

Later die avond mag de verdachte met een rijverbod voor zeven uur het bureau weer verlaten. De zaak is ter beoordeling in handen gelegd van de officier van justitie.

Zie ook:
- 02/08/2013: Botsing in centrum van Hulst       


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DF (4-8-2013 om 18:05)
En die Nederlandertjes maar roepen vanachter hun computer haha....
Frans (4-8-2013 om 14:49)
Tip aan de meeste reaguurders op dit bericht: Verdiep u zich eens in de materie voordat U zomaar iets roeptoetert. Internet staat vol met informatie over rijden onder invloed, de afhandeling ervan en hoe de verzekeraars hiermee omgaan
Edel (4-8-2013 om 12:42)
En is zijn auto nu als onderpand in beslag genomen, want bij drank betaald de verzekering niet uit.
Alfons (4-8-2013 om 10:58)
Las zojuist die man die 4,2 keer teveel had gedronken zijn rijbewijs moet inleveren, maar deze man mag zijn rijbewijs houden met 3 keer teveel hebben gedronken en die heeft dan nog een ongeluk veroorzaakt. Ik snap het niet meer.
Michelle (4-8-2013 om 10:36)
Wordt het niet eens tijd dat er helemaal geen alcohol mag worden gedronken wanneer men nog moet rijden. De wet zou moeten worden aangepast maar ja, wij zijn veel te soft in allerlei opzichten!!
Michael (4-8-2013 om 08:49)
Niet normaal een ongeluk veroorzaken dan dan maar 7 uur rijverbod.
Cookie-instellingen beheren