Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Vrouw bruut overvallen in auto Goes

Toegevoegd: 04-08-2013, 11.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.20 uur is een 27-jarige Goese vrouw in haar auto overvallen op het parkeerterrein van het station aan de Lijnbaan in Goes. 


Het slachtoffer rijdt op dat tijdstip met haar auto over de parkeerplaats op de Lijnbaan in de richting van het busstation. Dan ziet zij twee mannen aan komen lopen. Als de vrouw hen langzaam rijdend passeert, wordt zij gedwongen te stoppen. Vervolgens wordt het slachtoffer ruw uit haar auto getrokken en op de grond geduwd. De mannen stappen in haar auto en willen wegrijden. Dit lukt echter niet omdat de auto een startkaart heeft in plaats van een sleutel 

De vrouw probeert nog om haar tas uit de auto te grissen. Hierop volgt een worsteling, waarbij het slachtoffer opnieuw op de grond wordt gesmeten. De daders zijn vervolgens met haar tas uit de auto gestapt en richting de Lijnbaan gerend en uit het zicht verdwenen. De Goese besluit om naar de Dam te rijden en heeft daar hulp gevraagd aan een drietal mensen die daar op straat lopen. Deze hebben haar opgevangen en de politie gewaarschuwd.

Onmiddellijk wordt er door de gearriveerde agenten en zoekslag gemaakt naar de daders. Ook is een politiehond ingezet die lucht krijgt van een spoor richting het centrum, maar dit heeft niet geleid tot een aanhouding. Van de daders is geen goed signalement bekend. Het zou gaan om licht getinte mannen van Noord-Afrikaanse afkomst met donkere kleding aan. Dit laatste is gezien het mooie weer opmerkelijk. Misschien is dit door anderen op straat ook opgevallen. 

De politie is op zoek naar mensen die vannacht rond 02.20 en 02.40 uur iets verdachts hebben gezien op of nabij de P & R parkeerplaats aan de Lijnbaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rich (12-9-2013 om 17:02)
Sorry dat ik het zeg , maar zulke lui moetje in mekaar trappen. Lafhartig gedoe van tegenwoordig , buiten proporties . En van mij mogen de grenzen ook weer dicht ...
Sjors (7-8-2013 om 13:42)
@ Marc idd we scheren alles over 1 kam jongen, net als wat jij nu met de "zeeuwen" doet ;)
Mark (6-8-2013 om 10:25)
Mijn vrouw instructies gegeven om in zo`n geval ,..A bam deuren opslot B gaan ze niet aan de kant? dan rij je er maar overheen,...iedereen is toch beter af zonder deze soort kansloze type`s
Marc (5-8-2013 om 23:52)
Wat zijn wij Zeeuwen toch een heerlijk tolerant volkje! Absoluut niet xenofoob en bevooroordeeld!
Fokje (5-8-2013 om 20:40)
@division: typisch n blaat! A. 'gastarbeiders' zijn niet gehaald door 'de nederlander' maar door enkele 'werkgevers'. B. n 'gast' is iemand die na zekere tijd weer vertrekt..
Katrien (5-8-2013 om 20:23)
Wat een boze en agressieve reacties en met recht, alleen hier lossen we niets mee op. Deze "mensen" blijven gewoon hun gang gaan denk na voordat je de volgende keer je stem uitbrengt tijdens de verkiezingen!! Tip: Zorg goed voor jezelf
Cookie-instellingen beheren