Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen tas overval Goes teruggevonden

Toegevoegd: 04-08-2013, 22.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vandaag heeft de recherche enkele getuigen gehoord over de brute overval van een 27-jarige Goese vrouw. Zij is vannacht door twee onbekende mannen uit haar auto getrokken en bestolen. Daarna zijn de daders er met haar tas vandoor gegaan richting het centrum. 


Inmiddels is de tas van het slachtoffer teruggevonden op een dak van een schuurtje vlakbij de kruising Zuidvlietstraat/Westsingel. Uit de tas ontbreekt enkel een klein geldbedrag. Alle persoonlijke spullen zijn nog aanwezig. 

De recherche is benieuwd of er mensen zijn uit de omgeving van de kruising Zuidvlietstraat/Westsingel, die iets meer kunnen vertellen over deze tas. Mogelijk is iemand de twee licht getinte mannen opgevallen of is getuige geweest van het wegwerpen van de tas.

Zie ook:
- 04/08/2013: Vrouw bruut overvallen in auto Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (5-8-2013 om 10:32)
Sterkte mevrouw! Hopelijk worden ook de daders snel gevonden!
Francois (4-8-2013 om 23:47)
Gewoon een mislukte carjacking. Hoop dat er bruikbare camera beelden zijn aangezien het thv het station gebeurd is. Sterkte voor de kranige dame!
Cookie-instellingen beheren