Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 372 km

Dronken automobilist rijdt tegen auto

Toegevoegd: 06-08-2013, 19.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG -  Een getuige meldde zich maandagavond rond 19:00 uur bij de politie dat zij had gezien dat een personenauto tegen een andere auto was aangereden. De veroorzaker was hierna doorgereden en had niet de moeite gedaan om zijn identiteit kenbaar te maken bij de eigenaar van de andere auto. 


Eén en ander was voorgevallen op de Statenhove in Middelburg. De getuige gaf het kenteken van de veroorzakende auto door aan de politie en agenten zijn naar het woonadres van de tenaamgestelde gegaan. Daar troffen zij de 66-jarige man uit Middelburg aan. De man moest een blaastest doen en hieruit bleek dat hij ruim drie keer teveel had gedronken.

De man is meegegaan naar het politiebureau. Daar is zijn rijbewijs ingevorderd en heeft hij een verklaring afgelegd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (7-8-2013 om 10:57)
Verstand komt met de jaren zeggen ze...
Cookie-instellingen beheren