Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop na wilde achtervolging

Toegevoegd: 07-08-2013, 04.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag tijdens een achtervolging een auto van de weg gereden. 


De Belgische politie achtervolgde een Belgische auto die richting Nederland reed. De Nederlandse politie heeft de achtervolging vanaf de grens overgenomen. Op de Singel in Breskens heeft een politieauto de Belgische auto aangetikt waardoor deze in de berm raakte en vervolgens op zijn kop terecht kwam. Volgens omstanders is er tenminste één persoon aangehouden. 

Tijdens de achtervolging heeft de auto ook diverse paaltjes geraakt. Hierdoor raakte ook één van de banden lek en reed de bestuurder op zijn velg verder. Het wegdek over een lange afstand beschadigd. 

De politie heeft op de Singel technisch onderzoek gedaan en de situatie vastgelegd. Vervolgens is de auto weggesleept. 


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (7-8-2013 om 06:48)
Goed zo politie.Duimpje verdient ! Zo hoort het.Dit is tenminste aanpakken ! Als je weg rijd voor de politie dan heb je iets op je kerfstok. De gevolgen zijn voor de vluchtende bestuurder. Niet voor de politieagent die hem van de weg reed. O.M en Wijsneuzen zullen er wel weer anders over denken,
Cookie-instellingen beheren