Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Auto op zijn kop na wilde achtervolging

Toegevoegd: 07-08-2013, 04.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag tijdens een achtervolging een auto van de weg gereden. 


De Belgische politie achtervolgde een Belgische auto die richting Nederland reed. De Nederlandse politie heeft de achtervolging vanaf de grens overgenomen. Op de Singel in Breskens heeft een politieauto de Belgische auto aangetikt waardoor deze in de berm raakte en vervolgens op zijn kop terecht kwam. Volgens omstanders is er tenminste één persoon aangehouden. 

Tijdens de achtervolging heeft de auto ook diverse paaltjes geraakt. Hierdoor raakte ook één van de banden lek en reed de bestuurder op zijn velg verder. Het wegdek over een lange afstand beschadigd. 

De politie heeft op de Singel technisch onderzoek gedaan en de situatie vastgelegd. Vervolgens is de auto weggesleept. 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (9-8-2013 om 11:13)
Zozo....eindelijk eens wat actie van de politie!! GA ZO DOOR!!! Aanpakken die criminelen, en niet van dat softe gedoe! GOED WERK!!! Net luisteren???????????? Dan maar voelen!!
Gerard (8-8-2013 om 10:27)
Prima zo, ik hoop niet dat het een gestolen auto is.
It'sme (7-8-2013 om 22:24)
Daar was die gast vast van ondersteboven!
Alverna (7-8-2013 om 18:01)
Eindelijk laat de politie Zeeland zien dat men toch wel in staat blijkt te zijn om een rondscheurende boef met auto en al aan te kunnen houden. Goede actie dus, maar met alle respect zoiets mocht de burgerij ook al veel eerder van de politie verwachten.
K (7-8-2013 om 14:58)
Goed zo weer een crimineel die eens op niet zo zachte manier in aanraking komt met de wet,eindelijk wordt er ook daadwerkelijk geramd.
Dennis (7-8-2013 om 14:15)
En zo hoort dat. puik werk van de agenten!