Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Zakjes hennep in auto Kamperland

Toegevoegd: 09-08-2013, 14.36 uur
Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - In Kamperland heeft de politie vannacht in een auto een aantal zakjes hennep aangetroffen. Dat gebeurde nadat was geklaagd dat de inzittenden hadden gezorgd voor geluidsoverlast.


Agenten gingen naar aanleiding van die melding rond 00.45 uur een kijkje nemen bij de Schotsman. Bij het benaderen van het voertuig zag één van de agenten dat de bestuurder, een 19-jarige man uit Vlissingen, een joint in zijn linkerhand had. Die probeerde de bestuurder net aan te steken.

Hierop werd de auto door de agenten gecontroleerd en roken zij een sterke henneplucht. De agenten vorderden de bestuurder om verdovende middelen af te geven. De bestuurder gaf de joint af alsmede een tasje met daarin meerdere zakjes met hennep.

Tijdens het doorzoeken van de auto werd nog een zakje met hennep aangetroffen. De bestuurder deed hiervan vrijwillig afstand. Na weging op het bureau bleek dat de bestuurder meer bij zich had dan is toegestaan. Hij kan hiervoor een proces-verbaal tegemoet zien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (15-8-2013 om 01:05)
Een lekkere tak aan het Veerse meer roken, wat zou daar het probleem van zijn, helemaal op dit tijdstip. Geen kleine kinderen meer op straat. Iets teveel mee, niet slim, daar zal die voor moeten boeten.
Marja (9-8-2013 om 16:28)
Zulk soort maakt andere jongeren die wat zwak in het leven staan en ook de gezinnen...flinke straf en auto verbeurd verklaren en naar de sloop laten brengen...keer op keer als zulke worden gepakt
Cookie-instellingen beheren