Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt man bewust aan Vlissingen

Toegevoegd: 09-08-2013, 14.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanochtend een vrouw aangehouden wegens poging tot doodslag omdat ze bewust een man zou hebben aangereden.


De politie kreeg rond 10.00 uur de melding binnen dat een man na een achtervolging door een vrouw was aangereden. Op weg naar de opgegeven locatie kwamen agenten op de kruising Bossenburg - Nieuwe Zuidbeekseweg de bewuste auto tegen met daarin een 21-jarige vrouw uit Vlissingen.

De man en de vrouw hadden voorafgaand aan het incident een fikse ruzie gehad wat uiteindelijk uitgemond was in de aanrijding. De vrouw is aangehouden voor poging tot doodslag omdat zij had geprobeerd de 28-jarige man uit Vlissingen aan te rijden.

Omdat de auto flinke schade had, is deze weg getakeld. De verwondingen van de man waren niet zodanig dat hij naar het ziekenhuis moest. De man heeft aangifte gedaan tegen de vrouw. Op het bureau heeft een arts, naar aanleiding van pijnklachten, de man onderzocht.

De man en vrouw zijn bekenden van elkaar en de reden van het incident ligt in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (13-8-2013 om 17:21)
Ik weet uiteraard niet wat eraan vooraf ging maar ik kan miss wel inkomen waarom die vrouw het gedaan heeft ken genoeg stellen die uit elkaar zijn en wat water en vuur is door de andere partij ik keur het niet goed maar kan er wel iets bij bedenken
Andre (12-8-2013 om 22:26)
Zou ze zomaar als een onbezonnene effe op iemand inrijden? Hoewel deze actie geen voorbeeld is van hoe het moet is het wel zoals het kan. Wat voor letsel heeft die vent nou? We kennen het verhaal niet maar als je het wel zou kennen zou je misschien zelfs respect voor de vrouw krijgen. Goede advocaat
Anoniempje (12-8-2013 om 20:25)
Het zal je vriendin maar zijn.. Groetjes, Je ex.
Anoniem (12-8-2013 om 17:50)
Jammer dat er meteen een oordeel komt, terwijl alleen de betrokkene de reden weten. Is maar goed dat K, Marja, Vlissinger en Frans niet bij de Politie zitten anders zouden er heel veel mensen puur op oordeel in de bak zitten.
@petrus (11-8-2013 om 17:03)
Petrus ff voortaan beter lezen!!ik neem aan dat er overdag kindjes op straat lopen of spelen?niet dat ik heb geschreven heb dat ze bij die gek in de auto zaten of met de man samen liepen..en mishandeld?daar is genoeg hulp voor en een auto gebruiken als wapen?..vind dit erg zwak (kans op herhaling)
Petrus (11-8-2013 om 15:55)
Elk verhaal heeft 2 kanten, misschien is deze vrouw stelselmatig door het "slachtoffer" mishandeld en was het nu genoeg. Er woont genoeg van dat slag volk in die buurt en @ Marja waar staat dat er kindjes in gevaar zijn gebracht????
Cookie-instellingen beheren