Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw neergestoken in Heinkenszand

Toegevoegd: 10-08-2013, 14.22 uur - Update: 10-08-2013, 16.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - In Heinkenszand is zaterdag aan het begin van de middag een vrouw neergestoken door haar partner. Het incident gebeurde tegen 12.45 uur in de Van Schengestraat.


Volgens de politie vond er een ruzie plaats tussen de man en de vrouw in de woning. Op een gegeven moment is de man, een 34-jarige man uit Heinkenszand, de woning binnengekomen en heeft de vrouw met een steekwapen verwond. De vrouw, 27 jaar uit Heinkenszand, is naar buiten gestrompeld en op straat ineengezakt. 

De vrouw is vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter is opgeroepen en naar het ziekenhuis gevlogen om assistentie te verlenen. Ook de brandweer is bij het incident ter plaatse geweest voor assistentie. 

De man is na de steekpartij met de auto vertrokken. De politie deed een oproep om naar het voertuig uit te kijken. Dat leidde ertoe dat de man, door de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG), in Kruiningen kon worden aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau in Goes. De auto is in beslag genomen en is weggesleept. 

De technische recherche heeft een sporenonderzoek gedaan in en om de woning. De omgeving was hiervoor volledig afgezet met linten. Er is ook een ladderwagen van de brandweer ingezet om vanaf een hoogte foto's te maken.

Zowel bij het onderzoek bij de woning als bij de aanhouding is een diensthond ingezet. Volgens de politie is de toestand van de vrouw op dit moment zorgwekkend. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda (11-8-2013 om 19:36)
Ik heb toevallig via via op facebook foto's gezien van deze vrouw. Dit is gewoon een marteling geweest voor haar. Volgens mij heeft deze man daar echt goed over nagedacht hoe hij dit ging doen. Verschrikkelijk, hoop dat hij hier lang voor gestraft wordt. Zij zit zeker voor altijd met een straf
Nono (10-8-2013 om 22:09)
Waarom??ja waarom gaat die man zo ver onmacht? bang? te lang een voorval?jammer dat dit weer is gebeurt ik hoop dat ze er weer samen goed boven op komen succes ,onmacht is soms blind ,,,denk na over dit voorval laat het by u ook niet zo ver komen groet ervaring
Lenie (10-8-2013 om 22:00)
Wat was Heinkenszand in de jaren 60 een rustig dorpje,tegenwoordig lijkt het wel wild west waarom lopen mensen met steekwapens rond,ze moeten de straffen hoger maken want het wordt steeds erger. als je ruzie hebt hoef je toch niet te steken. Wat zal die verdachte voor straf krijgen.
Dirk (10-8-2013 om 19:17)
Er is natuurlijk geen enkel goed argument te bedenken om je partner neer te steken.
Jaap V (10-8-2013 om 18:18)
Wat een heldhaftige vent zeg! Moor ook vooral: wat een ellende. Oorzaak recessie en ver-amerikanisering van de samenleving. Alles wordt harder en harder.
Wen (10-8-2013 om 17:13)
Dus dat is wat ik hoorde.. dacht alweer ergens brand, maar neej iets heel anders... jemig, wie doet nou zo iets? Heel veel sterkte voor de vrouw, hoop dat ze hersteld..
Cookie-instellingen beheren