Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 82 km

Vrouw neergestoken in Heinkenszand

Toegevoegd: 10-08-2013, 14.22 uur - Update: 10-08-2013, 16.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - In Heinkenszand is zaterdag aan het begin van de middag een vrouw neergestoken door haar partner. Het incident gebeurde tegen 12.45 uur in de Van Schengestraat.


Volgens de politie vond er een ruzie plaats tussen de man en de vrouw in de woning. Op een gegeven moment is de man, een 34-jarige man uit Heinkenszand, de woning binnengekomen en heeft de vrouw met een steekwapen verwond. De vrouw, 27 jaar uit Heinkenszand, is naar buiten gestrompeld en op straat ineengezakt. 

De vrouw is vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter is opgeroepen en naar het ziekenhuis gevlogen om assistentie te verlenen. Ook de brandweer is bij het incident ter plaatse geweest voor assistentie. 

De man is na de steekpartij met de auto vertrokken. De politie deed een oproep om naar het voertuig uit te kijken. Dat leidde ertoe dat de man, door de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG), in Kruiningen kon worden aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau in Goes. De auto is in beslag genomen en is weggesleept. 

De technische recherche heeft een sporenonderzoek gedaan in en om de woning. De omgeving was hiervoor volledig afgezet met linten. Er is ook een ladderwagen van de brandweer ingezet om vanaf een hoogte foto's te maken.

Zowel bij het onderzoek bij de woning als bij de aanhouding is een diensthond ingezet. Volgens de politie is de toestand van de vrouw op dit moment zorgwekkend. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda (25-4-2014 om 09:43)
Deze man moet i.p.v.8 jaar in de gevangenis 8 jaar met een dikke nul er achter en geen proef verlof.
Anoniem (13-8-2013 om 13:24)
Sorry hoor NONO maar volgens mij ben jij niet echt goed wijs dat ze er samen goed boven ik hoop dat hij haar nooit meer zal zien dat hij levens lang krijgt met zo iemand wil je toch niets meer te maken hebben?
Marian (12-8-2013 om 16:48)
Nog heel veel dank aan alle hulpverleners (ambulance, politie, brandweer) die zo snel ter plaatse waren. Dat mag ook wel eens gezegd worden.
Marina (12-8-2013 om 12:23)
Deze man is echt een psychopaat,hoop dat hij levenslang krijgt. Dit was met voorbedachte rade aangedaan,een horrorfilm was hier niks bij.Echt hier zijn geen woorden meer voor.
A (12-8-2013 om 08:55)
Wat deze man heeft gedaan gaat alles te boven. Haar vader heeft foto's op facebook geplaatst en beschreven wat er werkelijk is gebeurd. Met knieen in haar rug gesprongen,duimen met een knuppel verbreizeld, gewurgd, op een stoel naar zichzelf laten kijken en geen kik mogen geven, en gestoken.
Nick (12-8-2013 om 00:38)
@ Lenie, waarom loopt iemand met een steekwapen rond?? Het is in een woning gebeurd. En menig keukenla ligt toch genoeg om mee te steken niet?
Cookie-instellingen beheren