Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 74 km

Brandweer haalt kinderen van schoolgebouw

Toegevoegd: 10-08-2013, 23.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een schoolgebouw aan de Breeweg in Middelburg heeft de brandweer zaterdagavond twee kinderen van het dak gehaald. 


Rond 20.00 uur raakte één van de kinderen gewond terwijl beide op het dak van de school waren geklommen. Er is een ladderwagen van de brandweer ingezet om het ambulancepersoneel naar boven te brengen.

Vervolgens zijn beide jongens naar beneden gehaald. Volgens de politie heeft één van hen vermoedelijk een gebroken been. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (15-8-2013 om 22:27)
Jolanda, ik begrijp het helemaal maar wij moesten toch vroeger maar zelf zien van dat dak af te komen. Brandweer, politie dat was er toen niet bij!! Wanneer je ouders hier lont van kregen kreeg je óók nog een pak op je sodemieter! Soft gedoe tegenwoordig!!
Jolanda (15-8-2013 om 12:28)
Brave en niet brave mensen,door al die reacties van jullie komen er bij mij allemaal streken naar boven,ik zei tegen mijn man heb jij wel eens op het dak gezeten vroeger,nou toen kwamen de verhalen,tja en ik kon niet achter blijven....was ook niet zo braaf vroeger...en ik denk ook dat geen kind iets niet heeft uitgespookt.....ik heb vroeger dan ook heel wat keren strafregels moeten schrijven op het politieburo,ha,ha....en wij zijn 53 en 52 jaar.
Marco (14-8-2013 om 19:29)
2. ..maar wat krijg je dan, gescheld en getier en of zelf weglopen terwijl je als ouder zo goed mogelijk je kind wil opvoeden. Dat hebben we allemaal wel eens meegemaakt en zegt niet dat het niet zo is. Zo gaat het leven nou éénmaal.
Marco (14-8-2013 om 19:24)
En ook op houden over de ouders, je weet dit niet van tevoren en als ouder denk je altijd, dat zou mijn kind nooit doen, wat moeten ze dan doen, vastbinden? Gelijk maar gezanik over de ouders bekeuren. Wacht maar tot het tieners zijn, gaan ze helemaal zeuren aan je kop. Nee is nee.....
Wouter (14-8-2013 om 16:52)
Gutgut, de azijnzeik-brigade is hier weer volop aanwezig zie ik wel.... Kom op zeg, 't zijn kinderen en die doen (net als volwassenen btw) wel eens ondoordachte dingen, dat hoort nu eenmaal bij het opgroeien! Lekker ravotten en spelen, daar leren ze van :o)
Moeders (14-8-2013 om 15:36)
Ik ben een meisje van inmiddels 70 jaar. 60 jaar geleden werden er huizen gebouwd, en ondanks alle waarschuwingen en klappen ,en mijn moeder sloeg hard hoor met de mattenklopper, haalden wij bijna dagelijks halsbrekende toeren uit in het bouwwerk. is veel gezonder dan voor de tv zitten hoor!.
Cookie-instellingen beheren