Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

ROG houdt man met vuurwapen aan

Toegevoegd: 11-08-2013, 09.57 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In Axel heeft de politie vrijdagmiddag een automobilist aangehouden die een vuurwapen bij zich had.


De 29-jarige man uit de gemeente Hulst reed rond 13.30 uur over de Kanaalkade. De politie beschikte over informatie dat hij een vuurwapen bij zich zou hebben. Daarom werd hij door de surveillancedienst aan de kant gezet. Er werd hierbij assistentie verleend door de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie.

De bestuurder werd verzocht uit te stappen en werd gevraagd naar zijn identiteitsbewijs. De man zei dat zijn identiteitsbewijs in zijn tas zat welke hij om zijn lichaam droeg. Op de vraag van de agenten of er nog meer in zijn tas zat, vertelde de man dat er een vuurwapen in zat.

De agenten controleerden de tas en troffen het wapen inderdaad aan. De man werd hierop aangehouden. De auto is nog verder onderzocht maar niets is aangetroffen. Het vuurwapen is in beslag genomen. Vervolgens is op basis van deze informatie de woning van de man doorzocht. Bij deze doorzoeking is munitie voor het wapen aangetroffen. De munitie is ook in beslag genomen.

De man is overgebracht naar Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (11-8-2013 om 21:20)
Woensdag loopt hij alweer buiten.
Cookie-instellingen beheren