Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Brand tarweveld Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 13-08-2013, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Bij Wolphaartsdijk heeft vanmiddag brand gewoed op een tarweveld. Flink wat tarwe ging in vlammen op.


De brand woedde op een akker aan de Westerlandpolderweg en brak rond 15.40 uur uit. Vanwege de waterwinning schaalde de brandweer op naar middelbrand. Er kwamen uiteindelijk drie tankautospuiten en een waterwagen ter plekke.

Binnen een half uur was de brand grotendeels geblust en kon het sein brand meester worden gegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wolfersdiek (15-8-2013 om 16:23)
Het is door de combine ontstaan een vonk waarschijnlijk
De bieromaan (14-8-2013 om 12:33)
@toezicht houder meschien is het dezelfde reden als hoe er in zv hooibalen in brand vliegen namelijk scholieren die vakantie hebben en zich doodvervelen of doordat de zon op bv stukje glas schijnt en zo het tarwe in brandt zet net zoals vroeger met een vergrootglas en de zon zeg maar.
Toezichthouder (13-8-2013 om 23:16)
Ik ga nu intussen toch echt ernstig vermoeden dat er een gestoorde pyromaan actief is op Beveland en omgeving gezien de laatste branden met steeds oorzaak onbekend. Ik kan alleen maar zeggen menen let op en hou ogen en oren open
Cookie-instellingen beheren