Weerbericht:
Overwegend bewolkt, af en toe regen. Morgen enkele buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ramkraak telefoonwinkel Vlissingen

Toegevoegd: 14-08-2013, 11.48 uur
De winkel is vandaag gesloten. De winkel is vandaag gesloten.
De winkel is vandaag gesloten.
© Foto: Stefano Beilo
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een telefoonwinkel in Vlissingen heeft vannacht rond 04.45 uur een ramkraak plaatsgevonden. Er zijn diverse goederen meegenomen.

De ramkraak vond rond 04.45 uur plaats in de Walstraat. Getuigen zagen rond dat tijdstip een Ford Station, met daarin vermoedelijk drie verdachten wegrijden in onbekende richting.

De politie heeft na de melding de omgeving ruim afgezet voor onderzoek. Van de daders is geen signalement bekend en van hen ontbreekt tot nu toe nog ieder spoor. Waarschijnlijk is de auto aan de rechtervoorzijde beschadigd tijdens de ramkraak.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onnozel (18-8-2013 om 01:38)
Lekker naïef kiekeboe. Waarom heb je sloten op de deur? Auto ook altijd open zeker? Als je zoveel kostbare spullen in je winkel hebt kun je beter voorkomen dan genezen!
Kiekeboe (14-8-2013 om 22:08)
Hoezo paaltjes, waarom moet je je winkel die gewoon op slot zit 's nachts zo verdedigen? ze moeten gewoon met hun vingers van andermans spullen afblijven.
Vlissingse (14-8-2013 om 18:05)
Moeten ze de paaltjes er maar terug inzetten,die zijn toch om zoiets te voorkomen?