Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Taakstraf na ernstig ongeluk Hoek

Toegevoegd: 15-08-2013, 15.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 41-jarige man uit Vogelwaarde is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstraf van vijftig uur en een voorwaardelijke rijontzegging van een jaar. Ook krijgt hij een proeftijd van een jaar opgelegd. De officier van justitie had naast de opgelegde straf een langere proeftijd gevorderd.


De man, een vrachtwagenchauffeur, wordt verantwoordelijk gehouden voor een ernstig verkeersongeval dat op 31 augustus 2010 op het stuk weg tussen de Westerscheldetunnel en de toenmalige rotonde bij Hoek plaatsvond. De chauffeur ontdekte te laat dat er een file voor hem was ontstaan en botste tegen de laatste wagen. Twee inzittenden raakten daarbij ernstig gewond.

Zie ook:
- 31/08/2010: Ongeluk bij Westerscheldetunnel


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EHBO (28-8-2013 om 15:45)
Waarom moet dat toch altijd zo lang duren eer er een uitspraak is????
Ka (16-8-2013 om 20:49)
Daar hebben ze een behoorlijke tijd over moeten nadenken zeg!
Cookie-instellingen beheren