Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Twee gewonden bij barbecue-ongeluk

Toegevoegd: 17-08-2013, 21.36 uur - Update: 18-08-2013, 14.23 uur
Een scheut thinner zorgde voor een steekvlam.
Een scheut thinner zorgde voor een steekvlam.
© Foto: Jan de Koning
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - In Bruinisse zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt bij een barbecue-ongeluk.


Volgens de politie ontplofte rond 19.25 uur een barbecue bij een woning aan de Dokter De Kockstraat. Er werden ambulances opgeroepen en ook de Rotterdamse traumahelikopter kwam ter plaatse. De helikopter landde bij de hoek Deltastraat-Grevelingenstraat.

De gewonden zijn met ambulances overgebracht naar ziekenhuizen in Dirksland en Rotterdam. Eerder meldde de politie dat het ging om kinderen, maar inmiddels is duidelijk geworden dat het gaat om een 26-jarige man en een 16-jarige jongen , beiden afkomstig uit Bruinisse.

De man gooide een scheut thinner in een tuinhaard. Het resultaat was een vuurbal waardoor de man aan zijn onderlichaam en benen gewond raakte. De jongen liep brandwonden aan een been en een voet op.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De bakker (18-8-2013 om 12:33)
thinner in een kennelijk brandende of smeulende haard! Hoe lomp kun je zijn? Verschrikkelijk voor de jongen van 16, nog in de groei, brandwonden zijn gruwelijk pijnlijk en vormen lelijke littekens.
Johanna (18-8-2013 om 12:22)
Hoe dom kan iemand zijn???? Er wordt inderdaad toch genoeg voor gewaarschuwd, lijkt mij. In ieder geval wens ik de gewonde veel sterkte toe.
Marian (18-8-2013 om 11:41)
Het is natuurlijk verschrikkelijk wat er is gebeurd en ik wens ze alle sterkte toe,maar waarom blijven mensen die met een BB aan de gang gaan zulke domme handelingen plegen?? Er wordt toch dikwijls genoeg voor gewaarschuwd!!
De Visser (18-8-2013 om 08:51)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen. Wat een leuk avondje zou moeten worden...
Cookie-instellingen beheren