Weerbericht:
Overwegend bewolkt, af en toe regen. Morgen enkele buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Slaapkamerbrand woning Axel

Toegevoegd: 17-08-2013, 21.40 uur
De brand werd rond 20.40 uur ontdekt.
De brand werd rond 20.40 uur ontdekt.
© Foto: Harm Jan de Braal
Door: Roland de Jong
AXEL - In een woning aan de Karel Doormanlaan in Axel heeft zaterdagavond brand gewoed in een slaapkamer.

De brand werd rond 20.40 uur ontdekt. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee tankautospuiten en een hoogwerker in. De brand was uiteindelijk snel onder controle. De omvang bleef beperkt.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland raakte er niemand gewond. Wel werden de bewoners medisch onderzocht door een ambulanceteam.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Antwoord. (19-8-2013 om 11:07)
@ Jacob, er is waarschijnlijk opgeschaald omdat er niet bekend was of er mensen aanwezig waren in de woning, en ook omdat een slaapkamer brand snel uit kan breiden naar boven (zolder enzo..).
Zeeuw (19-8-2013 om 09:29)
Jacob,niet te snel oordelen als je er niet bij bent geweest!! De opschaling was omdat de bewoners op dat moment nog "vermist" waren. Wat kunnen mensen toch altijd afgeven op hulpverlening zonder dat ze weten wat er speelt, denk toch eens na!!
Jacob (18-8-2013 om 11:19)
Sterkte voor de bewoners. Maar? Slaapkamerbrand opgeschaald naar middelbrand? Ongelofelijk hoe moet je dan opschalen bij een woningbrand? naar groot of Grip 1? Misschien zijn ze een beetje de weg kwijt.