Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 120 km

Boete vanwege beledigen agent

Toegevoegd: 18-08-2013, 11.45 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Zaterdagnacht rond 01.20 uur is op de Stoofweg in Renesse een man (21) uit Dordrecht aangehouden vanwege het beledigen van een agent. De man kreeg een boete van 350 euro.


De agent was bezig met het uitschrijven van een bekeuring toen de man de agent beledigde. Aangezien agressie en geweld door de politie niet wordt getolereerd, is hij aangehouden en naar het politiebureau in Renesse gebracht.

Op het bureau is de man verhoord. De man heeft de boete contant betaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (20-8-2013 om 18:46)
Beste Yvonne, volgensmij vergeet je dat die politieagenten zelf ook gewoon belasting betalen. Ofterwijl, ook zij betalen hun eigen salaris, net zoveel als jij en ik!!! Denk na voordat je iets zegt, want het slaat echt nergens op.
Bianca (19-8-2013 om 01:22)
Yvonne, hoe snel ga je ze bellen als je in nood bent? Ingebroken? mishandelt? Je argument "wij betalen hun salaris"is ou en infantiel. . Verzin iets nieuws. En gevangene van de overheid? Wat doe je dan nog in NL? Grenzen zijn open hoor, vertrek dan ipv te zitten klagen.
Bewoner renesse (18-8-2013 om 23:43)
@yvonne wat een onzin respect geven. En niet zomaar lulraak beledigen. Aan mensen zoals jou gaat de maatschappij kapot aan mensen met het besef van een pinda.
Koos P. (18-8-2013 om 21:07)
@Yvonne: Heeft de politie je beledigd meid? Dan zal je het er zelf wel naar gemaakt hebben. Het beledigen van een ambtenaar in functie is gewoon strafbaar. Maar blijkbaar hebben een hoop mensen daar nog nooit van gehoord of zijn het vergeten.
Marco (18-8-2013 om 20:18)
Sorry hoor ma 350 euro voor belediging vind ik pure jatterij van de overheid
Johan (18-8-2013 om 19:20)
Vreemd die hoge boete. Ik ben een tijd geleden beledigd door een agent maar dat wordt wel getolereerd. Maar de politie moet juist geen mensen beledigen! Wanneer wordt daar eens wat aangedaan? Een agent staat zeker niet boven de wet.
Cookie-instellingen beheren