Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 110 km

Dronken Vlissinger in sloot

Toegevoegd: 18-08-2013, 14.20 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Een Vlissinger (26) is zaterdagavond met zijn auto in een droge sloot gereden. Hij bleek veel te veel te hebben gedronken.


Agenten troffen de bestuurder rond 21.40 uur aan bij de Ritthemsestraat in Ritthem. Hij werd aangehouden op verdenking van alcoholgebruik. Uit een ademtest bleek dat hij meer dan vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd, namelijk 930 ug/l. Hij is ter ontnuchtering en verder onderzoek ingesloten in Torentijd.

De man krijgt een bekeuring en zijn rijbewijs is ingevorderd. Zijn auto is uit de sloot getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (19-8-2013 om 10:51)
Goed zo. niemand aangereden, en ik hoop dat de auto total loss is. rijbewijs ongeldig maken en opnieuw examen laten doen. ze in hun geldbuideltje te treffen is veel beter dan het strafje wat een rechter hem zal geven.
R (18-8-2013 om 21:10)
Nog steeds met een slok op achter het stuur? looooooooooooser
Motomar (18-8-2013 om 16:40)
Hopelijk is zijn auto totall loss!!!en heeft hij maanden de nodige spier of kan mij het schelen wat voor een pijn...kan niet erg genoeg zijn...en nooit geen rijbewijs terug geven ..sorry voor deze reaktie maar als je bedenkt dat iemand die je lief was en dood gereden door zo iemand is??
Johanna (18-8-2013 om 15:01)
Woedend kan ik hierover worden: zuipen en dan achter het stuur kruipen! Gelukkig dat er geen ernstige dingen gebeurd zijn, want het had weer veel erger kunnen aflopen!
Cookie-instellingen beheren