Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangerand in Vlissingen

Toegevoegd: 18-08-2013, 14.24 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen is zaterdagmorgen een 43-jarige vrouw uit Vlissingen aangerand. De vermoedelijke dader is aangehouden.


Het slachtoffer liep rond met twee grote honden door de Walstraat, toen ze door een voor haar onbekende man werd aangesproken. Hij pakte haar plotseling bij haar borst, waarna de vrouw het op een lopen zette. Vervolgens zag de vrouw dat de man zijn broek liet zakken.

De politie wist rond 08.25 uur een 23-jarige man uit de gemeente Borsele als verdachte aan te houden. Dat gebeurde in de Walstraat. De man in zaterdag in het politiecellencomplex Torentijd ingesloten. Hij is verhoord en in verzekering gesteld.
 
De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. De politie is met name op zoek naar een fietsster die vermoedelijk van de aanranding getuige is geweest. Het gaat om een vrouw van 40 tot 50 jaar oud met blond krullend haar.

Deze fietsster zei nog iets tegen het slachtoffer en fietste even later de Nieuwstraat in. Deze of andere getuigen worden verzocht telefonisch contact met de politie op te nemen: 0900-8844. Ook kunt u naar het politiebureau in Vlissingen gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hondenbezitter (22-8-2013 om 12:31)
Tsjonge jonge...wat een reacties weer zeg. Ongelooflijk. De honden deden niks?? Wat is dat voor stomme opmerking. Die man had iets moeten doen: met z'n poten van die vrouw af moeten blijven. Sterkte voor de vrouw die het heeft moeten ondergaan, zal een traumatische ervaring zijn geweest.
Nannie (22-8-2013 om 09:14)
Wat ik jammer vind aan een aantal reacties is dat er indirect wordt gedaan alsof die vrouw er iets aan had kunnen doen / zich aanstelt. Een huisdier is geen beschermingsmiddel en als iemand je ongewenst betast, dan is dat wel degelijk aanranding. Fijn dat ze die man hebben opgepakt.
De Korte (21-8-2013 om 19:18)
Anja komt wat te kort geloof ik. rofl
S (21-8-2013 om 13:59)
@Anja: Als je dit geen aanranding vindt, hoe wil je het dan noemen? Als iemand op deze manier ongewild aan je lichaam zit, is dat wel degelijk aanranding hoor! Ik wil de vrouw veel sterkte toewensen.
Wesley (20-8-2013 om 08:57)
@arthur: je bent DUIDELIJK geen hondenbezitter, althans geen hondenliefhebber.. Een hond is niet altijd een vechtmachine.. Mensen zoals jij zijn het niet eens waard
Peter (19-8-2013 om 11:18)
Voor alle duidelijkheid, de honden mogen niks doen, als ze wat doen worden ze gelijk afgemaakt, zouden ze eens moeten veranderen . de dader gaat gewoon vrijuit, dit land is echt ziek met die krome regels.
Cookie-instellingen beheren