Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 352 km

Duo opgepakt voor vernieling verkeersbord

Toegevoegd: 19-08-2013, 18.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - Zaterdagavond rond 23.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van vernielingen aan verkeersborden nabij Koudekerke. 


Omdat er in de afgelopen periode vaker meldingen zijn gedaan van kapot straatmeubilair zijn agenten ter plaatse gegaan. Toen agenten aan de Vlissingsestraat aankwamen troffen zij een grote groep jongeren aan die ontkenden iets met de vernielingen te maken te hebben. 

De persoon die de melding had gedaan is vervolgens teruggebeld en die gaf aan dat één van de jongeren uit de groep aan een verkeersbord op de middengeleider van de straat had gezeten waardoor dit afbrak. Ook had deze melder gezien dat het verkeersbord in de bosjes tegenover de bushalte in de straat was gegooid. De groep is hierop aangesproken en twee jongeren zijn om het bord gegaan en hebben dit op zijn plaats teruggelegd.

Niemand wilde zeggen wie het had gedaan maar de persoon die de melding gedaan had, had een signalement gegeven waaraan maar één jongere uit de groep voldeed. Toen gaven de jongeren toe dan een andere jongen ook zou hebben meegedaan. Twee jongens uit de groep, een 17-jarige en een 19-jarige, beide uit Coevorden, zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. Inmiddels zijn beiden weer in vrijheid.

De gemeente is verzocht aangifte te doen van vernieling van het bord zodat de kosten van de schade geregeld kan worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motomar (19-8-2013 om 18:50)
Stelletje coevordense rotjong...jullie moesten zeker voor twaalf uur de boel mollen hier in zeeland???blijf voortaan maar lekker in jullie eigen plaats zitten ...hopelijk komt er nog een flinke schadeclaim binnen van ons ,,zeeuwse babelaarteam,, plus een fikse ,,zeeuwse mosselboete,,
Cookie-instellingen beheren