Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Twee gewonden bij botsing Noordwelle

Toegevoegd: 20-08-2013, 10.45 uur - Update: 21-08-2013, 11.14 uur
Het ongeval op de Stoofweg bij Noordwelle.
Het ongeval op de Stoofweg bij Noordwelle.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
NOORDWELLE - Bij een botsing op de Stoofweg ter hoogte van Noordwelle zijn dinsdagmorgen rond 06.55 uur twee automobilisten gewond geraakt.  


Een 26-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland raakte op de verkeerde weghelft, waardoor de botsing tussen de twee auto's ontstond. Deze bestuurder weigerde nadien om een bloedproef te ondergaan. De andere bestuurder is een 22-jarige man ook afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland.

De auto's kwamen na de botsing in de sloot naast de Stoofweg terecht en moesten er door een bergingsbedrijf worden uitgesleept. De bestuurders zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De 22-jarige man had verwondingen aan zijn schouder, de andere bestuurder aan zijn been. 

De 26-jarige man wordt verdacht dat hij vermoedelijk drugs heeft gebruikt. Daarom wilde de agenten een bloedproef door een arts laten afnemen, maar de man weigerde dit. Zijn rijbewijs is ingevorderd. 

Het verkeer was niet gestremd en kon over een rijbaan worden geleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (20-8-2013 om 21:19)
Goh dit verbaast me nou niets. Ik heb deze knul nog nooit fatsoenlijk zien rijden.
Rien (20-8-2013 om 19:14)
Gelukkig is de veroorzaker van dit ongeval zijn rijbewijs afgepakt wegens het rijden onder invloed. Je zal zo'n loser maar tegenkomen. Hij maakt al tijden de omgeving onveilig met zijn rijgedrag.
Rien (20-8-2013 om 17:38)
Hopelijk komt deze veroorzaker van dit ongeval voorlopig niet meer de weg op. Hij reed vaak met name s'nachts als een idioot rond door Zierikzee.
Vinnie (20-8-2013 om 12:57)
Sterkte man allebei geen dooie gevallen hoop ik...
K (20-8-2013 om 12:36)
Een onderzoek? bekijken ze dan ook de telefoontjes van de bestuurders, ik zit best veel op de weg en moet regelmatig uitwijken omdat iemand whatsappen belangrijker vindt dan op de weg letten een paar dagen geleden kwam er een 40tonner recht op me af ik kon de berm opzoeken om hem te ontwijken
Cookie-instellingen beheren