Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo verdacht van winkeldiefstallen Goes

Toegevoegd: 24-08-2013, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdag zag een medewerker van een brillenwinkel twee verdachte personen in zijn winkel. Hij meende deze te herkennen van eerdere winkeldiefstallen. De twee personen verlieten zijn zaak en hij belde de politie. 


Bikers van de politie en andere eenheden werden gealarmeerd en keken in de omgeving van de winkel uit naar het duo. De medewerker liep achter de twee verdachten aan en gaf de looprichting ondertussen door aan de politie. Terwijl hij ze volgde, voelde hij zich bedreigd en liep hij een eetgelegenheid in.

Twee agenten reden naar de opgegeven richting en zagen twee personen hard hun richting uit lopen. Zij voldeden aan het opgegeven signalement. De agenten hielden de man en de vrouw aan. Zij, een 19-jarige vrouw uit Eindhoven en een 26-jarige man ook uit Eindhoven, voldoen ook sterk aan signalementen uit eerdere winkeldiefstallen in Goes en zijn daarom buiten heterdaad aangehouden.

De zaak wordt nader onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (24-8-2013 om 17:16)
Geweldig ! zoiets lees ik graag. vastzetten die hap en de snelrechter aub anders zijn ze verdwenen
Cookie-instellingen beheren