Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Gewonde bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 24-08-2013, 21.07 uur
Het ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg.
Het ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg.
© Foto: Frans Bosscha / 112Stadsgewest
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg is zaterdagmiddag één persoon gewond geraakt. 

Rond 15:20 uur botste de bestuurder van een personenauto op zijn voorganger die op zijn beurt weer op zijn voorganger botste. Het ongeval vond plaats bij de stoplichten ter hoogte van de Stromenweg. 


Een inzittende van de middelste auto klaagde over pijn in zijn nek. Hij is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Na het ongeval heeft de politie kort onderzoek gedaan. Twee van de drie voertuigen zijn weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frankie (25-8-2013 om 12:21)
Ik heb het niet gezien ga er ook niet over oordelen maar hebben ze te weinig afstand gehouden?? Hopelijk valt alles mee,en leren ze hiervan.
Division (25-8-2013 om 05:10)
Tjah.. Drukte op de weg ivm. Sail. En je ziet het Honda Civic. Iedereen weet hoe die mannetjes rijden.
A (25-8-2013 om 00:25)
Mag het misschien niet zeggen, maar die achterste auto lijkt wel een auto van een jonge bestuurder die net zijn rijbewijs heeft en denkt dat hij kan rijden... Hoop dat de politie alcohol en drugs test gedaan heeft bij die bestuurder.. En wat betreft de middelste bestuurder beterschap.
Harry (24-8-2013 om 23:59)
Ai, een Civic, met getinte ramen. En dan op je voorganger kappen die voor t stoplicht staat te wachten. daar gaat je puntenrijbewijs...
Automobilist (24-8-2013 om 22:13)
Die achterste auto hield zich al niet aan de maximum snelheid. Ik reed ook op het zelfde tijdstip richting Middelburg, zo'n waarschuwingsbord "U rijd te hard" maakt op de meeste geen indruk meer. Ook hier het geval. Bij de stoplichten ging het dan ook mis - te laat voorsorteren en boem er achterop.
Cookie-instellingen beheren