Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Man zwaargewond bij bedrijfsongeval

Toegevoegd: 26-08-2013, 19.12 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeval in Nieuwdorp is maandag aan het begin van de avond een man zwaargewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 17.55 uur op het terrein van Verbrugge Scaldia Terminals aan de Luxemburgweg. De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een beknelling.

Op een schip was iemand zwaargewond geraakt tijdens loswerkzaamheden. Het slachtoffer lag in een ruim en liep onder meer een hoofdwond op. De gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ingezet.

De technische recherche doet samen met de arbeidsinspectie onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een hulpverlener (27-8-2013 om 12:38)
Mede mensen, Ik maak als hulpverlener best wel wat mee en zie ook veel leed. En elke keer zie ik bij de reacties de mensen die het altijd net iets beter weten. Ik hoop dat u in het vervolg er even over na denkt wat u in de reactie wilt zetten.voor nabestanden en collega's is het al erg genoeg.
Francois (27-8-2013 om 12:37)
Buitenom de vele emoties welke vele nu zullen hebben denk ik dat het verstandig is om niet te gaan speculeren over de schuldvraag. In ieder geval veel sterkte aan de nabestaanden....
Moedertje (27-8-2013 om 10:50)
Heel veel sterkte voor de nabestaande,collega's en de hulpverleners na dit drama
Collega (27-8-2013 om 10:14)
Dat er deze ongeluk gebeurd is,is onoplettendheid van bootsman en de andere collegas,we moeten op elkaar opletten dit hebben wij geleerd als havenwerker. Het is heel tries. dit mag nooit meer gebeuren. waar was de bootsman en de collegas. Ik wens heel veel sterkte voor de families
K (27-8-2013 om 09:57)
Ik wil niet zeggen dat het hier zo is maar weet uit eigen ervaring bij verbrugge terneuzen dat als de machinist van de kraan je niet mag dat je dan enorm op moet passen voor rondvliegende jukken en haken veel havenwerkers voelen zich dan ontzettend stoer ik vind het dom en levensgevaarlijk gedrag
Collega (27-8-2013 om 08:39)
De arm van grijper moet naar beneden aangestuurd worden omheen die lading daarna de grijper om te klemmen. Dit zijn twee bedieningen. Waar was de bootsman. ??? Als er meer collega erbij waren, dan hebben ze verzuimt om op elkaar op te letten, dit hebben wij geleerd als havenwerker.
Cookie-instellingen beheren