Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Scooterduo achtervolgd Terneuzen

Toegevoegd: 27-08-2013, 12.05 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op het Wagnerhof in Terneuzen zijn maandagmiddag twee jongens van 14 en 15 jaar aangehouden na een achtervolging. 


De politie had meerdere overlastmeldingen ontvangen over het rijgedrag van scooterrijders en hield de omgeving aan de Oude Vaart extra in de gaten. Rond 15.30 uur zagen agenten het tweetal op een scooter rijden. Het duo droeg geen helm. Een reden om hen daar op aan te spreken.

De scooterrijder ging er echter vandoor, waarbij hij tegen het verkeer inreed en via een grasveld en het trottoir aan de politiecontrole probeerde te ontkomen. Aan het Wagnerhof werden zij achterhaald.

De 14-jarige passagier kreeg een bekeuring voor het niet dragen van een helm. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk en hinderlijk rijgedrag. Na verhoor zijn zij overgedragen aan hun ouders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Skrtt (16-2-2014 om 23:55)
Haha skrtttt ze kunnen ons niet pakken we blujven rijden mattie
ANONIEM (29-8-2013 om 19:57)
We zijn allemaal jong geweest ik snap hun wel lekker rijden op de motor ze zijn gewoon vergeten om een helm op te doen.
Pietje (29-8-2013 om 17:51)
Ach we zijn ook jong gewist.
Frans (29-8-2013 om 16:21)
15 jaar en dan al voor de politie op de vlucht. Dat belooft nog wat.
Eke (28-8-2013 om 14:35)
. brommer afnemen en ze moeten zorgen dat ze in orde zijn en dan met boetebedrag brommer terug anders gaat het feest niet door. we moeten dit toch niet pikken. is str gevaarlijk ? zonde van die snotneuzen?amaai nog niet vasthouden dat spul en met hun neus op de feiten drukken.
John (28-8-2013 om 09:28)
Losers. Zulke gastjes denken stoer te zijn, maar zijn vooral dom. Kosten de maatschappij alleen geld en inzet die beter benut kan worden. Hard aanpakken, maar we zitten in Nederland. Zal bij "foei" blijven. Valt me nog mee dat onzinreacties als "we zijn allemaal jong geweest" niet voorbij komen...
Cookie-instellingen beheren