Weerbericht:
Vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Auto tegen lantaarnpaal Vlissingen

Toegevoegd: 27-08-2013, 16.52 uur
De ernst van het ongeluk bleek erg mee te vallen.
De ernst van het ongeluk bleek erg mee te vallen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdagmiddag een personenauto tegen een lantaarnpaal gebotst en vervolgens vlakbij een pand tot stilstand gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur op de Prins Hendrikweg. De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een beknelling. De ernst van het ongeluk bleek erg mee te vallen. Niemand raakte gewond.

De auto moest worden weggesleept. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (30-8-2013 om 21:05)
Als je ziet wat er de laatste tijd voor ongelukken gebeuren door dat jong aangeschoten Wildt . met hun race auto's waar laatste nog een dode is gevallen. vraag ik me af wat de politie hier nu eens aan doet iedereen weet welke auto's het zijn behalve oom agent. of moeten er nog meer stenen bij.!!!!!!
John (30-8-2013 om 10:28)
Mensen... het is een Vento... En waarom aannemen dat iemand 18 jaar is en een "2.0 injectie" rijdt? Wat een aannames weer. Er is mogelijk te hard gereden, maar alle aannames die klakkeloos worden overgenomen. Beetje sensatiezoekerij.
Philip (28-8-2013 om 22:28)
Hey Mozes, das toch geen sportwagen, das een VW
Bas (28-8-2013 om 12:00)
We hoorde piepende remmen en een klap, op dat moment waren in het pand en buiten verhuizers bezig, het had dus veel erger kunnen zijn.
K (28-8-2013 om 11:42)
Die dacht zeker dat hij de vw jetta uit 2fast 2furius was, ik snap dit soort autogekken niet, ze verspijkeren veel geld aan mooier maken van auto's en dan gaan ze er mee racen,dan gaat het stuk. bouw dan een race auto en ga naar het circuit of naar de dragstrip in drachten en leef je helemaal uit
Job (28-8-2013 om 11:42)
Tja gellukkig lopen daar nooit veel studenten............ 18 jaar en 2.0 injectie.....planken......jah en toen. Toch lasting he zo een sterke auto als je net begint we zijn niet allemaal shumacher.
Cookie-instellingen beheren