Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Tractaatweg afgesloten na ongeluk

Toegevoegd: 03-09-2013, 11.51 uur - Update: 04-09-2013, 09.08 uur
Door: Rolf de Feijter

WESTDORPE- Op de Tractaatweg (N62) zijn vanmorgen een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Daarbij is één persoon gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde tussen Westdorpe en de grens met België. De automobilist kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht waarna deze in botsing kwam met de vrachtwagen.


Door de klap van het ongeval kwam de vrachtwagen dwars over de weg te staan. De personenauto kon net voor een naastgelegen sloot tot stilstand komen. De inzittende van de personenauto, een 61-jarige man uit Duitsland, raakte gewond. Over zijn letsel is niets bekend.

Brandweerploegen uit Terneuzen en Westdorpe werden opgeroepen om assistentie te verlenen en omdat sprake was van lekkage. Ongeveer 600 liter diesel lekte uit de brandstoftank van de vrachtwagen en kwam in de berm terecht. De wegbeheerder gaat de diesel opruimen.

De weg is vanwege het ongeval volledig gestremd geweest en werd rond 13.00 uur weer vrijgegeven.Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henriette (6-9-2013 om 20:21)
Onzin Lion, de wegen zijn niet smaller geworden, de aandacht tijdens het autorijden is door vele automobilisten smaller geworden. Ze zijn tegenwoordig alleen maar bezig met telefoon, tom-tom etc. Hierin heeft F volkomen gelijk. Het zou verboden moeten worden!!!!
F (6-9-2013 om 11:49)
Gokje; ofwel onze oosterbuur zat in de rondte te turen of met zn telefoon te klooien... Gisteren ook weer zo'n geit met (Daihatsu materia) voor me op deze weg: 100 rijden, terug naar 85 zonder oorzaak, weer naar 100 en weer terug naar 80. Bij terneuzen bleek dat ze aan het spelen was met dr mobiel..
Westdorpse (4-9-2013 om 08:45)
2 ongevallen op dezelfde weg, triestig en dan de overlast van een omleiding via Sas van gent en alle werkzaamheden in de regio......
Lion (3-9-2013 om 19:50)
De wegen zijn smaller geworden,door die dubbelle belijning. dit merk je met vrachtwagens je hebt niks over
Marjoke (3-9-2013 om 13:00)
Pfff goed afgelopen zo te zien !!! En de slingerende auto? Die is toch ook wel gestopt of inmiddels bekend? Ben benieuwd waardoor deze zo slingerde..... Sterkte allemaal, de schrik zal er wel in zitten.....
Cookie-instellingen beheren