Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen tuinset teruggevonden

Toegevoegd: 03-09-2013, 14.25 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG- In het centrum van Middelburg is maandagmiddag een gestolen tuinset aangetroffen. De eigenaar van het tuinset zag deze in een tuin van een woning staan en alarmeerde de politie.

De bewoner van het huis, een 23 jarige man, is aangehouden en gaf toe dat hij het tuinset had gestolen. De verdachte kreeg een boete van 600 euro en is na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Me (4-9-2013 om 01:15)
Wat een sukkel.. Als ie gewoon z'n mond had gehouden was er niks aan de hand geweest en was er een tekort aan bewijs geweest.. Maar ach.. stelen van anderen is zoieso erg triest, dus terecht dat ie moet lappen! Haha!!!
Monique (3-9-2013 om 16:22)
Tja daar had hij wel 2 tuinsets van kunnen kopen.... Zo zie je maar....stelen loont niet!
K (3-9-2013 om 16:15)
Wat een dommerik je hebt al een tuinset voor minder als 600 gewoon in de winkel en dan krijg je er een garantiebon bij da's toch veel beter dan een strafblad
Michelle (3-9-2013 om 15:41)
Daar had die gast een nieuw set voor gehad. Lachen!!!!
Cookie-instellingen beheren