Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand Erasmuspark Middelburg

Toegevoegd: 03-09-2013, 15.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In het Erasmuspark in Middelburg heeft dinsdagmiddag een felle buitenbrand gewoed.


De brand werd rond 15.00 uur opgemerkt. Ter plekke stond een flinke hoeveelheid maaisel in brand. Het vuur greep snel om zich heen en daarom werd de brandweer met spoed ter plekke gestuurd.

De brandweer heeft de brand met twee stralen hoge druk geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Z. Eiker (5-9-2013 om 22:40)
Helemaal met de Visser eens, ik denk dat K echt veel meer weet dan we ooit hadden kunnen vermoeden. Ongelofelijk geniaal van K om op het idee van een scherfje glas te komen, zou werkelijk waar tot de mogelijkheden kunnen behoren, andere mogelijkheden zijn natuurlijk minder voor de hand liggend.Toch?
De Visser (5-9-2013 om 12:57)
Beste K, jij hebt ook overal verstand van... Ik zie jou reacties bij veel calamiteiten, vooral bij brandjes (ook in Arnemuiden) TOEVAL???
Buurtbewoner (3-9-2013 om 17:38)
Ook nog een idee voor de gemeente Middelburg , Als ze met groot landbouwmaterieel aan het hooien zijn .even een toezichthouder (er zijn misschien nog wel werkeloze.?) even op laten letten want de spelende kinderen rennen lustig door het park tussen de maaiende tractoren ! Dit gaat een keer fout!
K (3-9-2013 om 16:25)
Oorzaak onbekend? dit is nu wat warmte/droogte doet met drooggras en zelfs met hooi als er toevallig een klein scherfje glas licht waar de zon op schijnt krijg je het vergrootglas effect van vroeger op school maar nu op ware grote.
Buurtbewoner (3-9-2013 om 16:13)
Goed idee om in het vervolg na het maaien wat sneller het maaiafval op te ruimen?
Cookie-instellingen beheren