Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Steekpartij Oostmolenweg Kloetinge

Toegevoegd: 03-09-2013, 17.11 uur - Update: 04-09-2013, 08.57 uur
Door: Rolf de Feijter

KLOETINGE - Aan de Oostmolenweg in Kloetinge heeft dinsdagmiddag een steekpartij plaatsgevonden op het terrein van een zorginstelling.


Het slachtoffer, een vrouw, werd zonder enige aanleiding aangevallen en gestoken met een scherp voorwerp toen zij in een boomgaard liep.

Het slachtoffer is volgens de politie naar de huisartsenpost gebracht en daarna voor verdere behandeling doorgestuurd naar het ziekenhuis. De vrouw liep bij het steekincident een snijwond op. 
  
Vanwege de steekpartij heeft de politie in de omgeving gezocht naar een donkere jonge man. Deze is nog voortvluchtig.

De dader is een man met getinte huidskleur. Hij is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een wit t-shirt met korte mouwen. Verder had de dader een slank postuur en was ongeveer 1.80 à 1.90 meter lang. Zijn haar was kort en donker.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (4-9-2013 om 13:38)
Dat terrein is Emergis. Maar de dader was daar dus niet onder behandeling?
Marja (3-9-2013 om 17:31)
Hopelijk word die gauw gepakt en een flinke aframmeling door de politie en terug naar het land van herkomst en daar in de gevangenis tussen de ratten en verdere viezigheid of is hij weer zielilig en slechte jeugd gehad
Cookie-instellingen beheren