Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie om Facebook-foto's

Toegevoegd: 06-09-2013, 13.52 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmorgen een 57-jarige man opgepakt nadat hij op Facebook foto's had gezet waarop hij te zien was met vuurwapens.


De politie werd getipt over de foto's en nam om die reden vanochtend een kijkje in de woning van de Terneuzenaar. Volgens de politie zijn een mobiele telefoon, een fototoestel, een computer en een laptop in beslag genomen voor nader onderzoek.

Er zijn tijdens de zoeking geen vuurwapens aangetroffen. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Vanmiddag is hij weer vrijgelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Job (8-9-2013 om 09:09)
Vroeger had je de stasi die gegevens verzamelde. Nou levert de burger ze zelf aan bij stasibook. 3 vrienden met slecht betalingsgedrag en je krijgt geen lening meer. enz enz enz. Maar jah als je zelf er aan mee werkt verdien je misch ook niet beter.
Remco (8-9-2013 om 08:25)
Pff, comootie om niets. Misschien is hij wel bij een schietclub lid en maakt wat foto's omdat hij dat erg leuk vind en zet hij ze op facebook.... who cares,,
Franse kaas (7-9-2013 om 23:16)
Oh! Ik heb thuis een boek over wapens. Daar staan ook veel foto's in, kan ik nu ook bezoek van de politie verwachten?
Kaas (7-9-2013 om 09:04)
Lekkere vrienden / kennissen heb je dan, je erbij lappen als je wat op facebook zet. Met zulke vrienden heb je helemaal geen vijanden meer nodig!
Reddevil (6-9-2013 om 21:24)
Stoer hoor om op je 57e met wapens op facebook te verschijnen!!!!
Marjoke (6-9-2013 om 20:04)
Top gedaan politie !!
Cookie-instellingen beheren