Weerbericht:
Op veel plaatsen mist of bewolking, overdag geleidelijk zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek in woning Vlissingen

Toegevoegd: 08-09-2013, 01.22 uur - Update: 08-09-2013, 03.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie is in de nacht van zaterdag op zondag een onderzoek gestart in een woning in Vlissingen. In de woning werden twee gewonde mensen aangetroffen.   

Het voorval vond even na middernacht plaats in een bovenwoning aan de Van der Brugghenstraat. Twee ambulances en drie politieauto's gingen ter plaatse en trof het tweetal gewond aan in de woning. 


Voor de politie zijn er voldoende aanwijzingen om te starten met een forensisch en technisch onderzoek. Dit onderzoek duurde tot diep in de nacht. Volgens omstanders zijn er een man en een vrouw gewond geraakt. De vrouw is vermoedelijk neergestoken. Over de toestand van de gewonden is nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren