Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Westerscheldetunnel dicht na ongeval

Toegevoegd: 10-09-2013, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

DRIEWEGEN - De Westerscheldetunnel in de richting van Borssele is op dit moment afgesloten na een ongeval. 

Rond 12.30 uur vond er net na de tunnel een eenzijdig ongeval plaats. Doordat er olie op het wegdek ligt is de tunnel nog tot 13.45 uur afgesloten. 

Voor het ongeval zijn ook twee ambulances opgeroepen. Dit politie kon nog niet vertellen of er mensen gewond zijn geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (12-9-2013 om 13:19)
Hoezo auto aan de kant duwen. Sommige truckers snappen niet dat er ook doden en gewonden kunnen zijn en dat de politie eerst alle sporen veilig hoort te stellen. Bovendien staat het asociaal om een auto met gewonden aan de kant te duwen en er dan langs te scheuren. In wat voor wereld leven we?
Jos Boskoop (10-9-2013 om 19:17)
Via twitter, de WST App en SMS was ik snel op de hoogte, op die borden met tekst stond netjes lijkend : verkeersongeval na tunnel . . . Soms moet je hulpverleners hun werk laten doen. Voor sommige mensen moeilijk te begrijpen. Jos
K (10-9-2013 om 17:53)
@hvanm en motomar, hoezo kost dit een trucker geld? ben er zelf ook een maar volgens mij krijgen wij per uur betaald, je kunt je dus op staan fokken in de file of je denkt dat is makkelijk verdiend. en het wtc stond in new york weet je wel voordat die vliegtuigen er in vlogen?
Motomar (10-9-2013 om 17:23)
@hulpverlener.je hebt gelijk heb zelf ook eens zeer dringend medische hulp nodig gehad en zeurt de dokter en ambulance ook niet dat ze een uur later naar huis kunnen maar truckers rijden natuurlijk voor dat ,,rot,, geld zich zelf soms bijna te pletter maar de politie kan sneller regelaars inzetten
Zeeuwsvlaamse (10-9-2013 om 15:52)
Wat is dat toch, iedere week minstens 1 keer wat. hoe dikwijls dat ik mijn gsm hoor piepen en dan 3 keer een bericht krijg dat er wat aan de hand is. Dan ook nog eens per mail. Is goed als je ermee te maken hebt, maar het gebeurd wel héél dikwijls en je zal er maar net rijden en een afspraak hebben
Hulpverlener (10-9-2013 om 15:46)
Wat een domme reactie toch weer. Voor hetzelfde geld was het een dodelijk ongeluk, of iemand met zwaar letsel. Als jij als trucker ofzo een ongeluk in de tunnel krijgt, wil je ook dat de hulpverlening zo vlot en veilig mogelijk gebeurd. Denk voortaan een beetje na voordat u zo'n reactie plaatst aub.
Cookie-instellingen beheren