Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in flatgebouw Van Anrooylaan Terneuzen

Toegevoegd: 09-05-2005, 08.28 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Op de vierde verdieping van een flatgebouw aan de P. van Anrooylaan in Terneuzen is zondagmiddag rond 15.00 uur brand ontstaan in een woning.

De brandweer was ter plaatse met twee voertuigen en een hoogwerker. Omdat in eerste instantie niet duidelijk was of er nog mensen in de woning aanwezig waren, werd een ambulance gewaarschuwd. Later meldde de bewoner zich, hij bleek ongedeerd.

De brandweer had de brand snel onder controle. Bleek dat er in de keuken vermoedelijk kortsluiting was ontstaan in een vrieskast. Door de ambulance werd een persoon ter observatie meegenomen omdat hij een iets te hoog koolmonoxidegehalte in zijn bloed zou hebben.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren