Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Bewoners gered bij brand Goes

Toegevoegd: 11-09-2013, 05.39 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In het centrum van Goes zijn vannacht vier personen gered nadat brand was uitgebroken in een woning.
 
De brand woedde boven restaurant El Charro aan de Magdalenastraat en brak rond 03.10 uur uit. De politie was snel ter plaatse en wist de bewoners met behulp van een busje naar beneden te krijgen. De brandweer arriveerde even later en ging direct op zoek naar eventuele slachtoffers.
 
Omdat er mogelijk nog een vijfde persoon binnen was werden ook vier ambulanceteams opgeroepen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter kwam ter plekke. De geredde bewoners zijn door de ambulancedienst onderzocht. Drie van hen werden behandeld omdat ze rook hadden ingeademd.


Eén ambulanceteam en het traumateam bleven lange tijd stand-by in afwachting van de zoekactie door de brandweer. Rond 05.10 uur werd de zoekactie beëindigd. Het pand was toen meerdere malen afgezocht maar er werd niemand aangetroffen.

Het blussen van de brand bleek een flinke klus. Er kwam behoorlijk wat rook vrij en het duurde enige tijd voordat de brand onder controle was. Rond 05.45 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dat de brand nog steeds niet meester was.

De brandweer heeft drie tankautospuiten en een ladderwagen ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Imogen (12-9-2013 om 10:52)
Heel fijn, die generaliserende shit (om maar even bij stront en kak te blijven) over krotten en villawijken. Vertel, woont één van jullie of in de kamers boven de restaurants of in de villawijk? Zo ja: dan heb je recht van spreken, zo nee: niet ouwehoeren over dingen waar je geen verstand van hebt!
K (12-9-2013 om 10:10)
@binnenstad=krotten, ik vind het er niet als een krot uitzien hoor! nee leven in de villawijk is leuk? den zeg ik: liever in de stront dan tussen de kak. wees blij dat er bij een brand die het landelijke nieuws haalde geen gewonden of erger gevallen zijn
Marja (11-9-2013 om 21:32)
Waar slaat dat op binnenstad=krotten dat heeft met de brand niks te maken of er daarboven verhuurd wordt ja of nee en ja ik ben een goesenaar wees bljj dat er geen gewonden zijn gevallen
Jaap emmer (11-9-2013 om 17:02)
Ja ze hebben een zeer gewardeerd collega gered zonder king ligt de breeker stil sterkte vent grts japioooo
Koelewijn (11-9-2013 om 16:56)
Weer brand brand weer tis de zoveelste keer steeds maar weer brand brand weer ?????????????????????
C (11-9-2013 om 16:25)
Beste John, bekijk de foto's even goed, dan wordt t vast wel duidelijk.
Cookie-instellingen beheren