Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer knipt auto open Breskens

Toegevoegd: 11-09-2013, 15.27 uur - Update: 12-09-2013, 11.25 uur
Door: Rolf de Feijter
BRESKENS - Na een aanrijding tussen twee personenauto's op een kruising in Breskens heeft de brandweer woensdagmiddag een deur uit een auto geknipt om zo een slachtoffer te bevrijden.


Het ongeluk gebeurde rond 13.45 uur op de kruising van de Deltahoek met de Dokweg. Een 38-jarige man uit Terneuzen verleende op de kruising geen voorrang aan een 19-jarige bestuurder uit Breskens.

De twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. De Terneuzenaar belandde met zijn voertuig in een sloot, de ander kwam tot stilstand in een groenstrook naast een bedrijf. Dit voertuig reed ook nog tegen een brandkraanmarkeringspaaltje.

Nadat aanvankelijk alleen een ambulanceteam ter plekke werd gestuurd werd later ook de brandweer opgepiept. Deze moest het voertuig van de Terneuzenaar openknippen omdat hij klaagde over nekpijn. Hij werd met lichte verwonindingen afgevoerd naar een ziekenhuis.

De beide voertuigen moesten worden geborgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren