Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden kans op mist. Vannacht lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval in Terneuzen

Toegevoegd: 11-09-2013, 21.48 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is woensdagavond het Total-tankstation aan de Mr. F.J. Haarmanweg het doelwit geworden van een gewapende overval.


De overval vond volgens de politie rond 19.45 uur plaats. De dader ging er na zijn daad op een fiets vandoor. Er is nog geen signalement bekend gemaakt. Over een eventuele buit is nog niets bekend. Bij de overval raakte niemand gewond.

De politie heeft het terrein van het pompstation afgezet met linten. De technische recherche is ter plaatse om onderzoek te doen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie. (12-9-2013 om 17:42)
Inderdaad waar blijven de video beelden want die zouden direct moeten worden getoond en niet over een jaar als het onderzoek vast zit en in dit soort gevallen is er geen sprake van privecy schending. En als ze hem hebben direct uitzetten.
Janwilem (12-9-2013 om 16:18)
Veel sterkte voor wie daar werken. petje af, dit is volgens mij niet de eerste keer dat jullie dit meemaken dit jaar hopelijk lossen ze de zaak snel op
E Muller (12-9-2013 om 14:46)
Ik sluit mij aan bij Bieb ,ondertekende wenst de medewerkers sterkte je zal maar gewoon je werk doen ,en dan voor een luttel bedragen bedreigd worden met een vuurwapen Jammer dat we niet in Amerika wonen .....
Belangstellende (11-9-2013 om 22:29)
Gelijk alle Videobeelden vrijgeven en opsporen dat tuig !!!
Bieb (11-9-2013 om 22:04)
Sterkte voor de mensen die daar werken. Ze zijn altijd super vriendelijk!
Cookie-instellingen beheren