Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 306 km

Bestelbus op zijn kant Veere

Toegevoegd: 13-09-2013, 13.35 uur
Door: Rolf de Feijter

VEERE - Bij een ongeval op de Polredijk tussen Veere en Vrouwenpolder is vanmorgen een bestelbus van de weg geraakt en op zijn kant terechtgekomen.

Het voertuig reed in de richting van Veere toen deze door nog onbekende oorzaak in de berm terecht kwam. Vervolgens reed de bestuurder met zijn bus de dijk af. De auto kwam enkele meters lager op zijn zijkant terecht.


Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurder na te kijken, maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto weg te slepen.

Tijdens de bergingswerkzaamheden was het verkeer tijdelijk gestremd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anno (16-9-2013 om 14:35)
Als je de normale snelheid aanhoud op deze dijk moet het altijd goed gaan. Tenzij je uitwijkt voor een dier maar het staat vastgelegd dat je dat niet moet doen ivm veiligheid voor jouw en anderen. Het waaide wel flink hard en dat kan daar wel eens voor raar auto-gedrag zorgen.
Co (14-9-2013 om 19:07)
Misschien moest hij uitwijken voor een overstekend dier? Waarom weet iedereen al zo goed hoe het gegaan is...? Misschien eigen ervaring?
Gitta (14-9-2013 om 16:45)
Dacht dat ik laatst ook een busje van dat bedrijf op zijn kant in de sloot zag liggen bij Arnemuiden. Snelle conclusie of niet...over het algemeen zie je bestuurders van busjes bellend achter het stuur en bumperkleven.
Bmwracing (14-9-2013 om 00:36)
Waren jullie erbij dan? beterweters!
Kees veer (13-9-2013 om 21:48)
Was die met z,n telefoon bezig, hoe vaak ik zie vanuit de vrachtauto dat mensen telefoon tussen hun benen hebben, ipv bezig te zijn met autorijden, eigen schuld dikke buld!
Xxxx (13-9-2013 om 17:24)
Snelle conclusies weer!
Cookie-instellingen beheren