Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus op zijn kant Veere

Toegevoegd: 13-09-2013, 13.35 uur
Door: Rolf de Feijter

VEERE - Bij een ongeval op de Polredijk tussen Veere en Vrouwenpolder is vanmorgen een bestelbus van de weg geraakt en op zijn kant terechtgekomen.

Het voertuig reed in de richting van Veere toen deze door nog onbekende oorzaak in de berm terecht kwam. Vervolgens reed de bestuurder met zijn bus de dijk af. De auto kwam enkele meters lager op zijn zijkant terecht.


Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurder na te kijken, maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto weg te slepen.

Tijdens de bergingswerkzaamheden was het verkeer tijdelijk gestremd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (13-9-2013 om 17:23)
@ Marco , helemaal met eens !
Walchenaar (13-9-2013 om 16:16)
De bestuurder zal de volgende keer wel iets voorzichtiger rijden op deze dijk. Als je je houd aan de regels die gelden voor deze weg en oplet dan gebeurd er niets.......dus?
Marco (13-9-2013 om 15:29)
Misschien belde z'n baas net, om te vragen waar ie was ? Of gebruikte meneer de weg waar ie door zovelen voor gebruikt wordt, als vervanging van circuitpark Zandvoort !
Cookie-instellingen beheren